Kontakt Andy

René Jakobsen synger Seebach og Grand Prix

Disco Tango, Hip hurra det’ min fødselsdag, Pyjamas for to, Krøller eller ej, Det’ gratis, Under stjernerne på himlen, Det’ det jeg altid har sagt, Du’ det dejligste, Du skælder mig hele tiden ud – alle sange, som næsten enhver kan synge og nynne med på. Og alle sange fremtryllet af folkekunstneren TOMMY SEEBACH.

Nu bliver der mulighed for et genhør med alle de kendte Tommy Seebach sange, når populære og velsyngende René Jakobsen tager publikum med på en musikalsk rejse, hvor han med stor glæde og showmanship fremfører Tommy Seebach hits på stribe krydret med en anekdote eller to.

Tommy Seebach var nærmest synonym med Dansk Melodi Grand Prix i 80’erne, hvor han rystede det ene ørehænger ud af ærmet efter den anden. René Jakobsen hylder Kongen af Dansk Melodi Grand Prix, Tommy Seebach, og inkluderer samtidig masser af de største Grand Prix hits fra primært tiden i 80’erne, hvor Seebach havde sin storhedstid (og hvor Grand Prix sange var noget man kunne synge med på). Der vil således blive genhør med hits som Vi maler byen rød, Video Video, Vi danser rock og rul, Tænker altid på dig, Lige der hvor hjertet slår, Det’ lige det og mon ikke sange fra 90’ og 00’erne som Smuk som et stjerneskud, Lonnie fra på Berlin, og Tænder på dig også vil finde vej i René Jakobsens Grand Prix fejring.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy