Kontakt Andy

ABba Show

I 2024 er det 50 år siden, at den legendariske gruppe ABBA vandt det Europæiske Melodi Grand Prix med Waterloo. Grand Prix sejren blev startskuddet til alletiders karriere, hvor ABBA for længst har skrevet sig ind i musikhistorien. Få har som ABBA leveret hits, som alle kan nynne og synge med på. Uanset nationalitet og uanset om publikum er yngre eller ældre.

Skal det kommende arrangement i seniorklubben, pensionistforeningen, patientforeningen eller på plejehjemmet eller bostedet være med alle de største ABBA-hits, så er ABBA Show — Thank You For The Music med de 2 professionelle sangere danske Helene Hørlyck og Joanne Murray fra England det helt rigtige valg.

Selvom ABBA Showet er en nyhed i Danmark, er det på ingen måde en nyhed, at Helene og Joanne synger ABBA. De to rutinerede piger har optrådt over hele verden ved mere end 500 shows som frontfigurer i et af verdens populæreste ABBA Tribute bands ”Bjorn Again”.

Helene Hørlyck og Joanna Murray kan i den grad deres ABBA både hvad angår sang, dans og kostumer. Det kan publikum i den grad opleve, når hits som Money Money Money, Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Waterloo, Thank You For The Music bliver fremført.

ABBA Show med Helene Hørlyck og Joanna Murray har stået på nogle af verdens helt store scener, men de 2 sangere mestrer også de små arrangementer med publikum helt tæt på. Med stort nærvær krydrer Helene og Joanna de kendte ABBA numre med små historier om sangene og anekdoter fra de mange år som frontfigurer i det verdenskendte ABBA Tribute band ”Bjorn Again”

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy