Kontakt Andy

Allan Steen

Spilleglæde, godt humør og sikker fornemmelse for publikums musikønsker er kodeordene for Allan Steen, der er én af Sjællands populæreste musikere til årets fester på plejehjem, seniorklubber, bosteder o.lign.


Et helt arbejdsliv som professionel festmusiker har givet Allan Steen et stort repertoire og en kæmpe erfaring. Det bevirker, at Allan er i stand til at aflæse selskabet og dets behov. Læg dertil, at Allan Steen er alletiders musiker og sanger, der virkelig mestrer jobbet som festmusiker, så er I sikret den gode musik til det kommende arrangement.

Under middagen serverer Allan dæmpet musik, hvor hans egenskaber som pianist skaber en behagelig lydkulisse til maden. Måske synger Allan til et par stemningsfulde viser og sange, og er der en lejlighedssang akkompagnerer han med den største selvfølgelighed. Efter middagen bliver der spillet op til musikalsk hygge, hvor publikum må danse eller blot nyde Allan Steens musik og sang.

Det vil være for omfangsrigt her at beskrive, hvad Allan Steen spiller, og repertoiret ligger heller ikke 100% fast. Tæt på 50 års virke som professionel musiker har selvsagt givet Allan et kæmperepertoire indenfor dansk og udenlandsk populærmusik, og han sætter en ære i at levere lige nøjagtig det rigtige repertoire – også til jeres kommende arrangement. “At spille musik og at sprede glæde med min musik er det bedste, jeg ved”, siger Allan. “Jeg har aldrig lavet andet og er dybt taknemmelig for, at dette blev min levevej.”

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy