Kontakt Andy

Amin Jensen

Alsidighed er nøgleordet  i Amin Jensen one-man show: Vitser og personlige bekendelser fra Amin Jensens privatsfære krydret med en imponerende alsidighed udi det musikalske. Oplev Amins imitationer af elskede danske kunstnere som  Povl Dissing, Flemming ”Bamse” Jørgensen og Bjarne Liller, forrygende næsespillende mundharmonikaspil til Opera-bravour numre som O Sole Mio og Nessum Dorma, hvor Amin beviser, at han også mestrer opera.

Amin Jensen kan skrive flere titler på visitkortet: Komiker, Entertainer & Opera sanger. Skulle visitkortet inkludere titler fra Amin Jensens liv, ville det kræve et visitkort af en lige så stor størrelse som Amin Jensen selv. Han startede som taxichauffør, dørmand, massør, vinduespudser, gaffeltruckchauffør. Siden var han med som stand-upper i stand-up komikkens spæde start i Danmark. Amin Jensens evne og vilje til hele tiden at dygtiggøre sig har i dag gjort ham til en eftertragtet entertainer, der mestrer flere instrumenter og synger både pop og opera, så man må imponeres.

En optræden med Amin Jensen viser alle Amins talenter, hvor Amin giver den både som komiker, parodist og opera sanger. Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livs-betragtninger eller gennemhuller simple hverdags ting, får han det til at blive hyldene morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig. Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende, og utroligt elegant og det er netop det der kendetegner Amin Jensen. Amin Jensen er gennem-musikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy