Kontakt Andy
Anders Bircow Juleshow

Anders Bircow Juleshow

Én af de største underholdningssucces´er i dansk showbizz i nyere tid, LINIE 3, var i 2017 på turné med kvindelig gæst Trine Gadeberg i LINIE 3 JULESHOW. De mandlige Linie 3-trekløver og Trine Gadeberg er nu igen spredt og har travlt med hver deres solo-karrierer. Den gennemmusikalske, guitarspillende og vittige Anders Bircow har dog fået smag for at sprede julestemning rundt i Danmark. Derfor har han sammensat et juleshow målrettet seniorer.

Med Anders Bircows lune, charme og store musikalitet er han klar til at synge julen ind med julesange som bl.a. Søren Banjomus, White Christmas og danske julesange og salmer. Der bliver også plads til minder fra Disneys Juleshow, der hvert år samler børn og voksne foran TV-skærmen juleaftensdag (og mon ikke Danmarks officielle Mickey Mouse stemme, Anders Bircow, lader Mickey Mouse ønske publikum en god jul?).

Anders Bircow krydrer julens sange med sange fra Linie 3´s repertoire og sange fra kunstnere, som Anders Bircow holder af: John Mogensen, Beatles, Elvis, etc. Alt i alt er der lagt op til en nostalgisk, julet, humoristisk og musikalsk stund.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy