Kontakt Andy

Ann-Mette Elten med guitarist

En koncert med velsyngende Ann-Mette Elten og guitarist byder på masser af hits og fællessang – og en enorm spændvidde: Her er naturligvis På Slaget 12 hits som Hjem til Aarhus, men også Kai Normann Andersen sange og danske evergreens som Hele ugen alene og Tak for alle kyssene er med i repertoiret. For et fuldende alsidigheden, synger Ann-Mette måske også et nummer fra sin CD med klassiske sange.

Listen over Ann-Mette Elten’s succeser er lang. Hjem til Århus sammen med På Slaget 12 er for længst er blevet en evergreen, og senere er meget andet kommet til.

Ann-Mette Elten debuterede som solist i 1999 med albummet ”Refrain”, der indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. Hele ugen alene og Tak for alle kyssene og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413-klassikere, solgte hun over 80.000 eksemplarer af albummet. Året efter gjaldt det albummet “Hot Hot” med lutter Kai Normann Andersen evergreens.

I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccini’s O Mio Babbino Caro og Schubert’s Ave Maria. Albummet blev indspillet i Prag med med Prag-Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Ann-Mette har i alt udgivet 6 solo-album og kunne i 2016 fejre 30 års-jubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist og sammen med På Slaget 12 solgt mere end 1 million album.

Ann-Mette akkompagneres af Niels Kirkegaard på guitar.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy