Kontakt Andy

Anne Herdorf

Anne Herdorf har en folkelighed og robusthed, som får én til at tænke på Grethe Sønck. Anne kommer vidt omkring i repertoiret: Masser af kendte toner lige fra Dansk Melodi Grand Prix til ”Solitudevej” – naturligvis også sange, der appellerer til syng-med. Det hele bliver akkompagneret af 2 dygtige musikere – Peter Michael Jensen på klaver/harmonika og Peter Michael Hansen på bas/guitar.

Når musikken står i Anne Herdorfs tegn så er der meget forskelligt at byde på. Anne kommer igennem alt fra Dansk melodi Grand Prix til Musical, gamle Evergreens og sågar et nummer eller to fra hendes tid i ”Venter På Far”. Med tiden er hendes engagement i den danske, men også svenske sangskat, herunder viserne, fundet vej til hendes hjerte – hvorfor de hovedsageligt er at finde på Annes repertoire. En ting er dog sikkert, det er muligt at synge med.

Anne Herdorf har siden 1987, da hun vandt Dansk Melodi Grand Prix med “En lille melodi”, optrådt professionelt på et væld af danske scene: Hun har medvirket i musicals såsom Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun og Judy Garland, vi har hørt og set hende i den husmoderlige gruppe “Venter på far”, hun har spillet utallige jobs med toporkesteret Milles og senest er hun sprunget ud som revyskuespiller, hvor hun i 2015 blev kåret som årets revyskuespiller og modtog Årets Dirch.

Hun sammensætter sin musikalske underholdning med henblik på arrangørens ønsker og behov, og publikum er garanteret en skøn musikalsk oplevelse, en “syng med aften” samt en lille underholdende snak om kærligheden, drømmene og livet.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy