Kontakt Andy

Anne Karin

Festlige Anne Karin med flot program med evergreens, swing, Kai Normann Andersen, Aage Stentoft, The Beatles krydret med lidt dansk revy tradition. På scenen er hun en ildkugle – et kraftfuldt energibundt med en stemme og udstråling, der uden anstrengelse rækker ud til selv de bageste i salen.

Anne Karin Broberg (Madsen), der er uddannet som frisør, var endnu elev i Nykøbing Mors, da hun i 1981 vandt en talentkonkurrence udskrevet af Se og Hør med sangen “Luk op for dit sind”, som hun selv havde skrevet melodien til.

Året efter var hun med i det danske Melodi Grand Prix og blev nummer tre med sangen “Når man kun er 18 år”. Derefter fulgte flere hits på dansktoppen og hun udgav to lp’er – “Anne Karin” i 1982 og “Du kan regne med mig” i 1984. Siden deltog hun også Melodi Grand Prix i 1988 med “Gi’ naturen chancen” og i 1992 med “Som jeg ser dig”. I 1993 blev det atter til en tredjeplads i Grand Prix’et med “Hvor er din drøm”.

Siden 1987 har Anne Karin Broberg overvejende været skuespiller i en række teaterforestillinger, musicals og revyer. Hun har medvirket bl.a. på Amagerscenen i forestillinger som “The Sound of Music”, “Annie”, “Bølle-Bob” og i Vinterrevyen 1997. I 1998 lavede hun et satirisk kvindeshow sammen med skuespillerinden Gunvor Reynberg og i 1999 medvirkede hun i Nørrebro Teaters opsætning af musical’en “Me and my girl”. Desuden har Anne Karin Broberg gennem årene medvirket i adskillige revyforstillinger, f.eks. Nykøbing F.-Revyen , Ganløse Revyen, Århus Revyen og Sønderborg Sommer Revy.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy