Kontakt Andy

Annette Klingenberg

Én af Dansktoppens helt store stjerner. Glade, smilende og velsyngende Annette Klingenberg i dejligt program, der naturligvis inkluderer ”Snart er du mer´ end 17 år” og ”Mini Max”.

For de fleste vil Annette Klingenberg nok bringe minder om en glad, smilende, velsyngende sangerinde, der efterhånden har været med i dansk underholdning i 50 år.

Det startede for alvor i 1969, hvor Annette så en annonce i Ekstrabladet med overskriften “VIL DU PÅ DANSKTOPPEN / VIL DU VÆRE DEN NYE GITTE HÆNNING ….?” Det ville Annnete Klingenberg gerne, så hun meldte sig til Ekstra-Bladets amatørkonkurrence og vandt! Senere samme år kom Annette Klingenbergs første plade, der hed “Lykken kommer lykken går”, om som blev produceret af Johnny Reimer.

Siden er Annette Klingenberg blevet én af Dansktoppens helt store stjerner, der har optrådt overalt i Danmark. Der er nok ikke den by i Danmark, som Annette ikke har sunget i. Hun elsker stadig at optræde og at gøre folk glade – skal hun sprede humør til jeres næste arrangement?

ANNETTE KLINGENBERG KAN OGSÅ ENGAGERES MED FØLGENDE FOREDRAG:

Et liv med musik

I dette personlige foredrag fortæller Annette Klingenberg om sit liv. Hør Annette berette om tiden helt tilbage fra barndommens gade fyldt med brosten,  ungdommens glød …med sang som forbillede, den første pladekontrakt, debut som skuespiller i Danmarkspremieren af musicalen Hair, gennembrudet i 1973 med Mini Max , dansktopstjerne med ups and downs, (bl.a. kræftsygdom i starten af 80´erne), forfatter og morgenbolledame (!) …. i 2004 i den stort opsatte musical om Simon Spies i Østre Gasværk. Som i Annette Klingenbergs liv er positivitet og livsglæden i højsædet i dette foredrag. En lille sang eller to disker Annette helt sikkert op med, hvis publikum er med på den?

Tak er kun et fattigt ord

“Der udstedes ingen garantier her i livet – vil du ha´ garanti, så køb en brødrister!”, så nøgternt fortæller Annette Klingenberg om en barsk periode i sit liv med kræft i flere former. En kræftdiagnose vil rive gulvtæppet væk under de fleste, men kan i lige så høj grad være et chok for de pårørende. Annette Klingenberg fortæller i dette foredrag om hendes egen oplevelse med kræft og giver sig bud på:

Hvad gør man, når ens pårørende bliver ramt af kræft?

Hvordan trøster og lindrer man?

Hvordan kommer man overhovedet videre?

Hvordan inddrages humor i et kræftforløb?

Foredraget tager udgangspunkt i Annette Klingenbergs bog “Livet er vigtigere” som udkom i 2003 på Politikens Forlag. Foredraget er både
for mænd som kvinder – der gerne vil kunne komme hjem med noget, som kan bruges i hverdagen, hvad enten man selv er patient, pårørende eller blot tænker over livets til tider barske realiteter.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy