Kontakt Andy
Annette Klingenberg og Bo Young

Annette Klingenberg og Bo Young

Nu bliver det muligt at synge med på hits som Mini Max, Snart er du mer´ end 17 år, Lykken kommer lykken går, Rigtige Venner, Tusind røde roser og Tre hvide duer i et og samme show. Det sker, når 2 af Dansktoppens store stjerner Annette Klingberg & Bo Young i udvalgte perioder sammen drager på Danmarksturné til arrangementer for seniorer på plejehjem, i seniorklubber, etc.

I over 75 år har Annette Klingenberg og Bo Young været blandt toppen af dansktoppen: Det er efterhånden 50 år siden at Annette Klingenberg udgav LP´en ”Lykken kommer, lykken går” med Johnny Reimar som producer. Bo Young har ”kun” været med halvt så lang tid på dansktoppen. I 25 år har Bo Young optrådt i næsten hver en flække med sin far Jodle Birges kendte sange tilsat andre populære evergreens.

De 2 gode venner Annette Klingenberg og Bo Young har flere gange talt om en fælles turné. Nu skal det være, og turnébilen er pakket med alle de store his, godt humør og masser af erfaring. Med både Annette og Bos store nærvær vil de med garanti skabe hverdag om til fest og bringe smil og glæde hos publikum. Evnen til at vade ind i folk med træsko på har de begge. Læg dertil, at de formår at tilpasse sig ethvert sted og publikum, så er succes´en sikret uanset om det er på plejehjemmet, på bostedet eller i pensionistforeningen/seniorklubben:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy