Kontakt Andy
Arne Lundemann foredrag

Arne Lundemann foredrag

Arne Lundemann er en underholdende foredragsholder. I foredraget ”Sommer i Tyrol for The Beatles” fortæller Lundemann om sit spændende liv og om personer, han har mødt. Hør Lundemann berette om mødet med The Beatles, Dirch Passer, Jørgen Ryg, Kim Larsen m.fl. og om sjove oplevelser med over 50 år på landets scener (både teater- og blokvognsscener), Gæt & Grimasser, bingo-vært, kroejer og hvad Lundemann ellers har oplevet. Foredraget indeholder ikke sang, men masser af sjov.


OM ARNE LUNDEMANN
Da Arne Lundemann som 14-årig startede i lære som kok på Nyborg Strand, gik der ikke lang tid før han fandt ud af, at den beskedne løn som kokke-elev, kunne suppleres med en ekstra-skilling,  hvis han ved hotellets diner transportable arrangementer gik ind og underholdte gæsterne efter stegen.  Således var kimen lagt til Lundemanns karriere som professionel underholder. Godt nok forpagtede Arne Lundemann som nyudlært kok i 1965 Danehofkroen ved Nyborg Slot som landets yngste krovært, men da Lundemann i 1970 blev tilbudt rollen som Portos i ”De Tre Musketerer” af daværende chef på Odense Teater, Kai Wilton, tog han springet til en karriere som professionel skuespiller og underholder.

Med Arne Lundemanns joviale råstyrke, komiske talent og en vaskeægte folkelighed, har han begejstret mangt et publikum gennem årene. Om det har været fra scenerne i landets teatre og koncerthuse, interimistiske forsamlingshus-scener eller byfesternes blokvognsscener – Lundemann har hver gang gået til opgaven med krum hals og med missionen om at give publikum en underholdnings-oplevelse.

Arne Lundemann kunne i 2010 fejre 40 års jubilæum på Odense Teater, og årene har budt på et væld af forestillinger både på Odense Teater og ved gæstespil på  Aalborg Teater, Aveny og Nørre-bros Teater. Særligt farcerne, musicals og operetter har haft en speciel plads hos Arne Lundemann, hvor rollen som Leopold i ”Sommer i Tyrol” har haft særlig betydning, og hvor Lundemann har bevist, at Leopold ikke har nogen alder – således har Lundemann spillet rollen som Overkelneren Leopold Brantmeyer i 1965 (Nyborg Voldspil), 1975 (Odense Teater), 1980 (Nyborg Voldspil) og igen i 2012 (Nyborg Voldspil).

Sideløbende med teater-engagementer har Arne Lundemann næsten hver sommer spillet revy eller kabaret. Det startede i 1972 i landets ældste sommerteater, Rottefælden i Svendborg, hvor Arne Lundemann i flere perioder har medvirket. I en lang periode fra midten af firserne var Arne Lundemann fast inventar i Fru Gittes Sommer Cabaret ́er først i Kerteminde og senere Nyborg – i alt blev det til 18 kabaret´er under instruktion af Arnes hustru Gitte Lundemann. De seneste år er traditionen med en nostalgisk sommer-kabaret genskabt, hvor Arne og sønnen André hver sommer underholder i Centralcaféens hyggelige gårdhave – kun et stenkast fra Arnes hjem i Nyborg.

Arne Lundemanns karriere er på ingen måder indstillet: Han farer stadig land og rige rundt og underholder til både små og store arrangementer med højt humør, stor stemme og en ukuelighed, der er lige så stor som tallene på dåbsattesten og badevægten tilsammen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy