Kontakt Andy
Arne Lundemann juleshow

Arne Lundemann juleshow

“Jeg glæder mig i denne tid” er titlen på Arne Lundemanns juleshow.  Det er en gammel drøm, der går i opfyldelse, når Fyns sikreste grin Arne Lundemann drager på turné med et specielt sammensat juleshow målrettet pensionister — for Lundemann elsker julen og elsker at optræde for pensionister.

På Lundemanns vanlige joviale facon tages publikum med på en nostalgisk jule-tur, hvor vejen går til Nøddebo med et  genhør med sange fra ”Nøddebo Præstegård” samt andre kendte danske julesange , som Lundemann fortolker – ikke blot med den store stemme, men også med det ærlige barnehjerte, der banker i den store krop.

En Lundemann-optræden uden grin er nærmest utænkelig, så mon ikke publikum kan forvente at få rørt lattermusklerne, når Lundemann eksempelvis fortæller om sine oplevelser som julemand i Vindinge Forsamlings-hus og Kerteminde Handelsstandsforening! Sikkert er det, at publikum vil trække på smilebåndet, når Lundemann kaster sig ud i parodier, så publikum kan høre, hvordan det ville have lydt, hvis eksempelvis Cleo, Helge Kjærulff-Schmidt og Povl Dissing skulle synge “Højt fra træets grønne top”.

En musikalsk mandelgave bliver det også til – det forlyder, at Arne Lundemann just nu overvejer mandelgavens indhold: Skal det være toner af Aage Stentoft, Kai Normann, My Fair Lady, Sommer i Tyrol eller andre kendte operette sange eller måske et sømandspotpourri? Nå ja, det er blevet så moderne med flere mandelgaver, så det kan være, at der bliver en hel håndfuld musikalske mandelgaver.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy