Kontakt Andy

Arne og André Lundemann

Under overskriften “Livet er en cirkus” leverer de 2 fynboer Arne og André Lundemann et festfyrværkeri af sange fra deres mange år i underholdningsmanégen. Publikum kan glæde sig til en nostalgisk, musikalsk optræden med masser af sang, musik og komik. Far og søn kigger tilbage på en lang karriere, hvor André har kunne fejre 25 års jubilæum og far Arne har rundet 60 års jubilæum som underholder.

Der venter en fornøjelig stund med Arne & André, der optræder både sammen og hver for sig. Her bliver masser af mulighed for fællessang, når der stemmes i med kendte danske sømandssange, Kai Normann og Aage Stentoft sange for slet ikke at tale om et forrygende dansktop potpourri. André giver eksempler på sange, som han har sunget gennem karrieren: Her er bl.a sange udødeliggjort af Gustav Winckler og Elvis Presley. Arne giver også smagsprøver fra en lang karriere og glansnummeret som Leopold i et ”Sommer i Tyrol” potpourri snydes publikum selvfølgelig ikke for!

Det hele bliver musikalsk bakket op af Lundemænnernes pianist, således at publikum får en 100% festlig live-forestilling med masser af sang, musik og sjov.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy