Kontakt Andy

Arne og André Lundemann Juleshow

Far og søn, Arne og André, med efternavnet Lundemann, er i november/december på turné med showet: ”2 x Lundemann Juleshow”, hvor de 2 juleglade Lundemænner har pakket kanen med et festligt juleprogram, der både inkluderer julesange og almindeligt repertoire.

Med far Arnes joviale råstyrke og vaskeægte folkelighed og Andrés fløjlsbløde croonerstemme kommer man vidt omkring: Her er kendte julesange, som publikum med garanti kan nynne og synge med på. Arne giver lidt toner fra Nøddebo Præstegaard og André giver en stemningsfuld udgave af White Christmas. Hør også de 2 Lundemænner fortælle om hver deres oplevelse som julemand (og hvorfor de ikke længere vil være julemand!)

En musikalsk mandelgave bliver det også til – det forlyder, at Arne og André just nu overvejer mandelgavens indhold: Skal det være toner fra Dansktoppen, Aage Stentoft, Kai Normann, My Fair Lady, Sommer i Tyrol eller andre kendte operette sange eller måske et sømandspotpourri? Nå ja, det er blevet så moderne med flere mandelgaver, så mon ikke de 2 Lundemænner benytter sig af det, så ingen bliver snydt!.

 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy