Kontakt Andy

Bajads

Bajads betyder gavtyv, og de 2 charmerende, musikalske gavtyve Kim og Morten i duoen Bajads er garanter for kendte sange fra de sidste 6 årtier, smil på læben, glimt i øjet og høj underholdningsværdi. Masser af sang og musik spillet på rigtige instrumenter.

”At være fælles om at synge, hygge og grine er som at komme hjem til den varme stue!”, sådan lyder parolen for de 2 venner Kim og Morten i Bajads. Kendte sange fra 50’erne og frem til 80’erne bliver fremført med et smil på læben, et glimt i øjet og på rigtige instrumenter som i de ”gode gamle dage”. Bajads betyder en gavtyv, så derfor kommer vi nok ikke uden om et par sange af Kim Larsen og John Mogensen og alle de andre Bajadser – fremført at de 2 charmerende, musikalske gavtyve!

OM BAJADS
Det er et par erfarne musikalske herrer, der udgør Bajads. Morten har hele livet spillet musik og optrådt sammen med dygtig folk som Maria Montell, Michael Falch, Henrik Launbjerg og Morten Remar mfl. Han har ligeledes skrevet, komponere og produceret musik for et utal af kunstnere. Kim Dalum er den ene halvdel af den kendte duo Papkasseshow som flere gange har optrådt i TV. Han har lavet underholdning for Gud og hver mand, f.eks. til Melodi Grand Prix i Parken, for de danske udstationerede soldaterne i Bosnien/Kosovo, for de danske fodbold-roligans og til et utal af firmafester landet rundt.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy