Kontakt Andy

Bakkens Hviles Syngepiger

Det er festligt, folkeligt, farvestrålende og ægte dansk kulturarv, når syngepigerne Tina Grunwald og Ann Farholt fra Bakkens Hvile underholder. Med smil på læben og iført flotte kjoler indtager syngepigerne Tina og Ann lokalet. Humørbarometeret stiger hurtigt, når bakkesangerinderne synger de populære viser fra Bakkens Hvile. Her er naturligvis sange som Så’n var det ikke i halvfemserne, Gå med i lunden, iørefaldende og fællessangsvenlige syng-med potpourrier og den uundgåelige Køb blomster, køb blomster. Mon ikke også der bliver plads til en pikant vise (eller 2)?

Bakkens Hviles Syngepiger er underholdning i særklasse, flotte kostumer og god underholdning – farvestrålende, festligt og folkeligt. Et besøg fra Danmarks sidste syngepige-pavillon vil aldrig glemmes. Bakkesangerinderne synger romantiske, tids-aktuelle og pikante viser og smider om sig med rappe replikker. Sikkert er det, at de festlige syngepiger på rekordtid får overført stemningen fra Bakkens Hvile til jeres lokale. 

Med stort nærvær og rappe replikker tilpasset sted og publikum, er Bakkens Hviles Syngepiger et sikkert underholdningskort til ethvert arrangement. Syngepigerne medbringer egen pianist, der giver musikken og sangene vinger: Det er 100% live og det er 100% ægte, når syngepigerne og pianist fra Bakkens Hviles underholder.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy