Kontakt Andy

BamseMadsen

Bag BamseMadsen gemmer sig campingfatter fra Egtved Camping, Helge Madsen. ”Gemmer” er måske ikke det rigtige ord at sætte på Helge Madsen, der både i ydre og i stemme ligner Flemming ”Bamse” Jørgsensen. Læg dertil Helge Madsens jovialitet, nærvær og gode humør, så er underholdningen lagt i gode og sikre hænder.

Gang på gang oplever Helge Madsen, at de kendte hits fra bl.a. Bamses Venner kan noget helt særligt: ”Det er så fantastisk at se, hvordan musikken får publikum til stille og roligt at tø op og efterhånden vugge og synge med”, fortæller Helge Madsen, der ofte oplever, at nogle af publikummer til sidst ender med at danse rundt (også med både rollatorer og kørestole).

En optræden med BamseMadsen byder naturligvis på alle de store Bamses Venner hits som I en lille båd der gynger, Vimnersvej, Vil du danse, Tænker altid på dig, Venner kom og se, Hvorfor går Louise til bal, etc. Helge Madsen supplerer også med hits, som Flemming ”Bamse” Jørgensen ville have holdt af lige fra Himmelhunden, Visen om de 18 svaner, Avenuen til Four Jacks´O Marie og kendte John Mogensen hits.

Måske har publikum allerede stiftet bekendtskab med Helge Madsen i de populære TV2 programmer ”Trailerpark Danmark”, hvor man bl.a. følger livet på Egtved Camping og ser, hvordan Helge Madsen og fru Lene med stort hjerte og engagement (også socialt) driver den populære Egtved Camping.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy