Kontakt Andy

Bertel Abildgaard

Med Bertel Abildgaards festlige program kan publikum glemme bekymringer og i stedet grine af jokes og parodier samt lade sig fornøje og nynne med på toner som I en lille båd der gynger, Haveje, Papirsklip, Kald det kærlighed, Mormors kolonihavehus, Der er noget galt i Danmark og mon ikke også, der bliver en hilsen til lille fregnede Louise, Susanne, Birgitte og Hanne samt Marie (som Four Jacks gerne ville hjem til).
 
Bertel Abildgaard er den veloplagte entertainer der altid fylder scenen med charme og godt humør der smitter af på sit publikum. Med sin guitar kan han sin Beatles, Elvis, og Dylan lige så godt som han kan sin Kim Larsen, John Mogensen, og Otto Brandenburg. Han håndplukker fra egne og andres sange, så det lige passer til jeres arrangement, og det hele er tilsat komik i form af parodier, sjove historier og anekdoter.

…..”Og så lige en ekstra tak for dit totalt fede show i torsdags—” Emil Andresen til spil dansk for Ældresagen.

Han er en af landets mest eftertragtede entertainere til firma og privatfester og i de senere år er han blevet mere og mere efterspurgt til pensionistunderholdning o.lign. Han giver den gas med sjove og næsten sande røverhistorier, med vittigheder, gags, og parodier. Musikalsk bevæger han sig rundt på sin guitar som en fisk i vandet, og elsker at publikum synger med. Han laver også parodier på de danske Bob Jyllands: Johnny Madsen, Lars Lilholt og Niels Hausgaard, med et glimt i øjet. Selvfølgelig griber han også til den danske sangskat lige fra dansktop til Giro 413. Krydret med sange og indslag fra de talrige revyer han han deltaget i.

….”hvor er du god, det er bare så sjovt det du laver, og så synge og spiller du guitar helt fantastisk”.  Ulla til ældreunderholdning i Egebjergparken.

Bertel Abildgaard har været skuespiller, direktør, forfatter og komponist i revyer som Græsted, Nykøbing Falster, Kerteminde og Kolding. Han har stået på revyscenen sammen med Jan Schou, Henrik Krogsgaard, Kirsten Siggaard, Grethe Sønck, Keld og Hilda Heick og mange andre. Han har lavet shows sammen med Annette Heick i 10 år til firmafester og for de danske styrker i udlandet.

Show-revyer på Møllekroen i Hurup sammen Ib Grønbech og senere med André og Arne Lundemann. Han har medvirket i Privatteatrets forestilling “Room Service” i hovedrollen som tjeneren Tony, sammen med Lisbet Dahl og Claus Ryskjær. Startede i 5xKaj som Guitarkaj og storhittede med Grønlands Radioavis, Kylling i Karry og Alle Børnene og mange  forestillinger i 80’erne. Medvirket på TV, radio og film.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy