Kontakt Andy

Bertel Abildgaard Juleshow

Den professionelle entertainer Bertel Abildgaard begejstrer gang på gang, når han med guitar, sang og godt humør gæster arrangementer for seniorer. Fra midten af november til juleaften supplerer Bertel Abildgaard det almindelige repertoire med julesange og kan engageres til både seniorklubber, plejehjem, bosteder o.lign.

Syngende med Kim Larsens Det er en kold tid, som vi lever i byder Bertel Abildgaard velkommen til publikum, der inviteres til en musikalsk fest med kendte toner af bl.a. Kim Larsen, Bamses Venner, John Mogensen, Otto Brandenburg, Johnny Reimar m.fl. Med Bertels festlige program kan alle for en stund glemme bekymringer og i stedet lade sig fornøje og nynne med på toner som I en lille båd der gynger, Papirsklip, Haveje, Kald det kærlighed, Mormors kolonihavehus, Der er noget galt i Danmark, etc.

Naturligvis indeholder programmet også kendte julesange, og mon ikke der også bliver en julehilsen til lille fregnede Louise, Susanne, Birgitte og Hanne og Marie (som Four Jacks gerne ville hjem til).

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy