Kontakt Andy

Bibbi & Snif

Datter/far countryduoen Bibbi & Snif begejstrer gang på gang med Snifs lune væsen og Bibbis stemme, der oftest sammenlignes med countrylegenden Dolly Parton. Masser af countryhits af bl.a. Dolly Parton, Johnny Cash og Teddy Edelmann.

Far og datter – Bibbi og Snif tog hele Danmark med storm, da de deltog i talentprogrammet Talent 2010, hvor de gav prøver på deres countrysang. Kærligheden til country-musik ligger til familien. Faktisk har farmand Snif i over 45 været udøvende musiker – i de fleste af årene med en forkærlighed for country-musik. Snif har sammen med sin kone været medarrangør af SCC Country festival i Silkeborg i an lang årrække, så deres datter Bibbi er dermed vokset op med country i ørene og med sine forældre som musikalske sparringspartnere. Det føltes derfor helt naturligt, da far og datter stillede sig på scenen sammen for første gang, og efterfølgende er det blevet til utallige koncerter.

Bibbi og Snif er en varm datter og far countryduo, og Bibbi er, ikke uden grund, tit blevet sammenlignet med countrylegenden Dolly Parton. De to countryelskere håber, at en masse danskere vil få øjnene op for, at country ikke kun er Himmelhunden og frynser.

Med Bibbi og Snif på scenen kan publikum glæde sig til en hyggelig stund med en varm far/datter countryduo, der begejstrer
gang på gang med farmand Snif´s lune væsen og Bibbis stemme, der ikke uden grund tit er blevet sammenlignet med countrylegenden Dolly Parton.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy