Kontakt Andy

Bier Hunters

Bier Hunters er altid på jagt efter en god fest – og det bliver det med et af Danmarks bedste og mest autentiske tyrolerorkestre: Dygtige musikere og sangerinde/jodlerin med tyrolermusik, skåleviser og “tyrolifiserede” udgaver af kendte hits.
 
Skal jeres tyrolerfest, oktoberfest, bierfest eller lignende være noget helt særligt, så skal musikken også være helt særligt. Det bliver den med Bier Hunters! Når det 6 mand store tyrolerorkester inklusive Jodlerin spiller op til fest iført tyrolertøj og masser af kendte numre omskrevet til tyrolerorkester, er det næsten som at sidde i Sydtyskland eller Østrig. Forskellen er, at repertoiret også inkluderer “tyrolifiserede” danske sange.
 
Under middagen sørger Bier Hunters for hygge instrumental-musik tilsat masser af skåleviser og fællessang. Efter middagen bliver der mere liv i kludene. Bier Hunters tilpasser med stor erfaring til lige netop jeres sted. Om det er plejehjem, bosted eller seniorklub og pensionistforening, skal Bier Hunters med garanti få skabt en stemning, der måske også inkluderer både dans og kædedans.

Sikkert er det, at gæsterne kommer i godt humør, når Bier Hunters spiller op med alsidigt repertoire bestående af bl.a. Swingende Harmonika, The Lonely Goatherd, Bergvagabunden, Guten Morgen, Tyrolerhatten, Himmelhunden, Han lærte mig at Jodle, Fliegerlied, Sikken Fest, Gasolin Medley og Anton Aus Tirol for blot at nævne nogle af de numre, der er med på repertoiret.

The Bier Hunters består af rutinerede musikere i forskellige aldersgrupper, som sikrer dynamikken i det fem mand og én kvinde store band. Flere af musikerne er konservatorieuddannede og alle har erfaring fra de skrå brædder. I Bier Hunters brænder alle for tyrolermusik og repertoiret spænder fra original østrigsk tyrolermusik til tyske schlagere samt danske og udenlandske pophits i tyrolerfortolkninger.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy