Kontakt Andy

Bier und Spass

Skal der være fest, stemning og glad tyrolermusik er tyrolertrioen Bier und Spass det helt rigtige. De 3 syngende tyrolere, der spiller trompet, klarinet, harmonika og guitar, sørger for musikalsk underholdning til alle typer arrangementer både udendørs og indendørs. Bier und Spass kan både engageres som mobil, akustisk tyrolertrio eller som stationær underholdning.

De 3 musikere Heino, Ditlev og Wolfgang (der vist nok også er kendt som Frank, Per og Jens Peter) mestrer alle de gamle kendte tyrolerslagere, og når de stemmer i med toner som Lichtensteiner Polka, Du burde købe dig en tyrolerhat, Sikken fest og andre kendte evergreens, stiger humørbarometret med garanti uanset arrangementstype.

Musikken fra Bier und Spass passer til et væld af anledninger. Når Bier und Spass spiller udendørs ved eksempelvis plejecentre føler man sig om vinteren hensat til Afterskiing stemning i Østrig (måske disker personalet op med en lille dram til at varme sig på) og om sommeren vil Bier und Spass sørge for stemning i haven, så tankerne ledes hen på en østrigsk Bier-Garten.

Ska arrangementet foregå indendørs eller i telt, er Bier & Spass også det festlige musikalske indslag. Her kan den musikalske optræden suppleres med festlig udsmykning og måske en tyroler-menu med schnitzer und die ganze Molevitten. Således kan publikum føle sig hensat til et tysk øltelt eller en hyggelig kro i Bayern med ild i pejsen, masser af kold øl samt duften af Sweinhaxe og Sauerkraut.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy