Kontakt Andy

Birthe Kjær

Dansktoppens Dronning, Dansktoplegende eller Danmarks mest populære sangerinde er nogle af de benævnelser, der er hæftet på Birthe Kjær. Den populære og folkelige sangerinde har om nogen sat aftryk og skrevet sig ind  i dansk musikhistorie igennem sin over 50 årige karriere i dansk underholdning.

Birthe Kjær kunne i 2018 fejre guldjubilæum for gennembruddet på den danske musikscene med Arrivederci Franz, og er i dag mere populær end nogensinde. Hun spiller på landets store scener i både kulturhuse og ved Open Air koncerter og begejstrer gang på gang sine mange fans, der både findes blandt unge og ældre musikelskere.

De fleste kan synge med på en sang eller 20, når folkekære Birthe giver koncert og byder på klassikere som Sommer & Sol, Den Knaldrøde Gummibåd, Tennessee Waltz, Vi Maler Byen Rød, Den første dag i resten af mig liv, Montmartre, Som en fugl i det fri, Til bal uden trusser, På en fransk antal, etc.

Birthe Kjær (turné til plejehjem o.lign.)

Det har ikke skortet på priser til Birthe Kjær gennem tiden, og de sidste år er priserne kommet i en lind strøm. Ved Dansktop Prisen i Boxen, Herning er Birthe Kjær 2 gange blevet kåret som årets kvindelige dansktop solist, og 2 gange har hun modtaget prisen som årets Live koncert navn. I 2017 modtog hun årets ærespris ved Dansktop Prisen. Derudover har hun bl.a. vundet 3 Grammyer og er æresmedlem i Dansk Solist Forbund.

Glæd Dem til at møde Danmarks populæreste dansktop sangerinder gennem tiderne. Man vil møde en veloplagt Birthe Kjær med masser af god musik og dejlige iørefaldende sange – altid serveret med højt humør og smil på læben.

Showbizz Danmark tilbyder i meget begrænsede perioder Birthe Kjær med akkompagnatør Mickey Pless eller Ronnie Flyvbjerg på turné til plejehjem og lignende arrangementer for pensionister og seniorer. Birthe Kjær nyder at optræde til disse arrangementer med publikum helt tæt på. Det er netop med henblik på disse mindre steder med max. 100 publikummer, at Birthe Kjær og akkompagnatør kan engageres.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy