Kontakt Andy

Birthe kjær juletid

Skal plejehjemmet, bostedet, seniorklubben o.lign. males rød og tilsættes julestemning og stjernestøv, kan ikoniske Birthe Kjær og akkompagnatør engageres med optrædenen “Juletid”, der byder på både kendte julesange og de største Birthe Kjær klassikere.

Dansktoppens Dronning, Dansktoplegende og Danmarks mest populære sangerinde er nogle af de benævnelser, der er hæftet på Birthe Kjær. Populære Birthe Kjær har om nogen sat aftryk og skrevet sig ind i dansk musikhistorie, og i dag er hun mere populær end nogensinde.

Birthe Kjær mestrer både de helt store arrangementer med tusindvis af publikummer og de små arrangementer med publikum i øjenhøjde. Birthe Kjær nyder begge dele, og det helt specielle nærvær med publikum ved små arrangementer på bl.a. plejehjem, bosteder og seniorklubber har de senere år givet både Birthe Kjær og publikum mange minderige øjeblikke. Få kan som Birthe Kjær skabe hverdag om til fest og sørge for, at arrangementet bliver malet rødt med en ekstraordinær oplevelse.

Under titlen ”Juletid” har Birthe Kjær og akkompagnatør sammensat et festligt og stemningsfuldt repertoire med julesange som Julemanden er kommet til byen, Jeg så julemanden kysse mor, Glade jul, Søren Banjomus, etc. Naturligvis er der også klassikere som Den Knaldrøde Gummibåd, Tennessee Waltz, Vi Maler Byen Rød, Sommer & Sol, På en fransk altan m.fl. De populære julesange og hits bliver kædet sammen af små anekdoter fra Birthe Kjærs imponerende karriere og Birthes forhold til julen.

Det er underholdning af høj klasse, når Birthe Kjær optræder. Som akkompagnatør ses enten Ronnie Flyvbjerg Olesen (bl.a. kapelmester i Birthe Kjærs store orkester Feel Good band og kapelmester ved de succesrige koncerter i Mariehaven) eller Mickey Pless (kapelmester/direktør i Nykøbing F. Revyen).

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy