Kontakt Andy

Bjarne Lisby

Bjarne Lisby er på bølgelængde med seniorpublikummet med sange fra Giro 413 og Bjarnes barndom i 50´erne med hits som bl.a. Åh det er søndag, Åh Marie, Oppe på bjerget. Læg dertil revyviser, sømandssange som Solskin ombord og selvfølgelig Lisbys egen De Gamle bukser.

Sang og latter er den bedste medicin, og når Bjarne Lisby optræder, doserer han med fællessangsvenlige toner, festlige anekdoter og sjove betragtninger, således at sang og lindrende latter hurtigt indfinder sig.

Det er giro 413-træfferen De Gamle Bukser, de fleste kender Bjarne Lisby for. Men også en række af hans andre sjove sange har fundet vej til radioens ønskeprogrammer. Disse numre udgør naturligvis en del af Bjarne Lisbys underholdningsprogram, men især overfor et ældre publikum supplerer han dem med en lang række af de “gode, gamle”.  Sange, som seniorer kan nikke genkendende til og synge med på.

Bjarne Lisby er en glad mand. Glad for livet, glad for at optræde. Denne livsglæde smitter af, når han indtager scenen med sine mange muntre bemærkninger og lystige anekdoter, der kæder sangene sammen. “Så godt har jeg ikke moret mig længe” eller “Jeg havde helt ondt i maven af grin” er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden.

 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy