Kontakt Andy
Bjørn og Johnny

Bjørn og Johnny

Hvem er bedst? Far eller Søn – Bjørn eller Johnny? Vurdér selv, når de to populære sangere ”dyster” mod hinanden i festligt program med bl.a. de bedste sange fra henholdsvis Kandis og Bjørn og Okays repertoire. De er både sammen og hver for sig blevet til en institution og et positivt begreb indenfor showbizz.

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Dem for et af Danmarks populæreste solist par nemlig Far & Søn – Bjørn & Johnny. De er både sammen og hver for sig blevet en institution og et positivt begreb indenfor showbizz, som aldrig tidligere er set lignende herhjemme.
Bjørn er som bekendt kapelmester i sit eget band BJØRN & OKAY, som i over 40 år har været blandt de populæreste dansktop orkestre herhjemme med et hav af pladeudgivelser bag sig og et kæmpestort trofast publikum, som har fulgt de fire musikalske herrer år efter år ved et utal af totalt udsolgte arrangementer over det ganske land.

Johnny, som er kapelmester for sit band KANDIS, må vi nok sige, at han har gjort sin far kunststykket efter. KANDIS er absolut topnavn i øjeblikket, når man taler om dansk popmusik herhjemme. Gruppen har et rekordstort pladesalg på samtlige af deres titler – hvor de har modtaget guldplader for samtlige og adskillige platin plader for det enorme store pladesalg. KANDIS oplever også i disse år en fantastisk popularitet på total udsolgte koncerter overalt, hvor de kommer på deres uendelige turne´ – ikke bare i Danmark, men også både i Norge og Sverige

Men selv om både Bjørn & Johnny hver for sig har travlt med deres respektive orkestre er der også tid til et super godt musikalsk samarbejde imellem far & søn. Det startede for sjov – hvor de begge gik med tanken om at udgive et fælles CD-album – det blev så til en kanonplade med titlen “KUN FOR SJOV”. Samtidig blev det også starten på et samarbejde hvor de to populære dansktop drenge tager ud og underholder som solister overalt i det danske land med masser af festlig underholdning og ikke mindst masser af gode hits fra BJØRN & JOHNNY.

Den store succes med det første album “Kun for sjov” – blev senere fulgt op af endnu et superalbum nemlig “Gode Ben”. Og gode ben er netop hvad Bjørn & Johnny har – også i publikums smag – for dette album blev en kæmpesucces og blev en suveræn nr. 1 på Danmarks Radios DANSK-TOPPEN – listen over årets populæreste sange. En utrolig flot præstation af BJØRN & JOHNNY, som helt klart vidner om deres enorme popularitet.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy