Kontakt Andy

Bjørn og okay

Bjørn og Okay – orkestret med over 45 år på bagen er i fuld vigør. Bjørn og Okay er stadig et godt navn at sætte på plakaten. Publikum elsker deres sange, og synger med på “den gule flyver”, Hallo, God morgen” m.fl.

Bjørn og Okay er dansevenlig musik til det modne publikum, der gerne vil lytte til i ørefaldende musik. Bjørn og Okay spiller et blandet repertoire af egne og andres numre.

Ikke så meget som bare fem minutter af de 45 år, har gruppen været opløst eller aktiviteterne standset. Bjørn og Okay har en sikker stil og fornemmelse for deres publikums ønsker og leverer altid festlig, iørefaldende og yderst dansevenlig musik i et passende lyd-niveau.

Igennem mange år har orkesteret også været blandt de mest eftertragtede til seniorfester – dette på grund af, at Bjørn og Okay også overfor dette publikum ved, hvad der skal til for at begejstre – både dinérmusik og dansemusik.

Udover at levere et top-professionel optræden, så er Bjørn og Okay også et yderst behageligt bekendtskab både for- og bag scenen.

Er det tid til et genhør med Bjørn og Okay ?

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy