Kontakt Andy
Bjørn Tidmand foredrag

Bjørn Tidmand foredrag

Som en af Danskpoppens største navne har Bjørn Tidmand altid skabt glæde og smil med sine utallige slagerhits. Bare tænk på ”Rosen er rød min ven” og ”Lille sommerfugl”, som de fleste kan nynne med på. Det er blevet til mange gode minder, som den folkekære sanger nu deler ud af i sit foredrag ”50 år med blomster, sommerfugle og en masse god musik”.
 
Allerede i skoleårene sang Bjørn Tidmand i Københavns Drengekor. Som ung underholdt han på københavnske restauranter og natklubber inden det i 1957 blev til den første TV-optræden og kort efter pladedebut. Gennembruddet kom i 1964, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix med ”Sangen om dig”, og herefter var Bjørn Tidmand fast inventar på Dansktoppen og i Giro 413.
 
I slutningen af 60’erne havde Bjørn Tidmand nogle gode år som ejer af Tehuset i Aalborg, inden det i 70’erne blev til mange optrædender sammen med DR’s Underholdningsorkester og ikke mindst en skælsættende periode sammen med Palmehaveorkesteret under ledelse af Svend Lundvig.
 
I sit foredrag fortæller Bjørn Tidmand også om en række spændende møder med store udenlandske personligheder, det tætte samarbejde med sin mentor Volmer Sørensen og ikke mindst det tætte venskab og makkerskab med Gustav Winckler, som bl.a. resulterede i flere TV shows under navnet ”Mellem to stole”.
 
Op igennem 80’erne og 90’erne fortsatte Bjørn Tidmand med at toppe hitlisterne igen og igen, og samtidig blev han også en af landets førende konferencierer. Nu, efter godt 50 år i branchen, byder Bjørn Tidmand velkommen til et foredrag fyldt med gode minder, historier og anekdoter fra sin lange karriere … og mon ikke der også bliver tid til en håndfuld ørehængere, når han møder op med sin trofaste guitar.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy