Kontakt Andy

Bo Young Juletid

Sådan skal julen fejres, lyder én af Bo Youngs egne julesange. Fejr julen med Bo Young i en optræden med kendte julesange som Jeg så julemanden kysse mor, Du kære gamle julemand, Søren Banjomus, Vinterhvidt Vidunderland krydret med sange fra Bos øvrige repertoire


Både målt på antal jobs, antal flotte tilbagemeldinger og den høje rate af genbestillinger fra arrangører, der tidligere har haft besøg af Bo Young, så indtager Bo en førende position indenfor underholdning til pensionistarrangementer. Bo Young kan engageres til alle årets arrangementer på plejehjem, bosteder og i seniorklubber – og naturligvis også julearrangementer.

Én af hemmelighederne ved Bo Youngs succes er også, at han formår at sammensætte repertoiret, så det passer lige nøjagtigt til det publikum, han optræder for. Udover julesange er der naturligvis Jodle Birge sange som Rigtige Venner, Tusind røde roser og Tre Hvide duer, men Bo synger også populære hits som Avenuen, Himmelhunden, Kald det kærlighed, Når man ser det hele lidt fra oven, Mølleåen, Gem et lille smil til det bli’r gråvejr, Under stjernerne på himlen, Aldrig mer’ må jeg se dig, måske en Elvis sang, etc. 

Bo Young har i mange år været omtalt som Jodle Birges søn. Det har Bo Young aldrig haft noget imod og har det stadig ikke. Han hylder og mindes stolt sin far, men med over 25 år som underholder har Bo Young for længst bevist, at han kan stå på egne ben. Bo nyder at komme rundt og bringe smil og glæde med sin sang. Han vader ind i folk med træsko på og evnen til at tilpasse sig stedet og publikum er hans helt store styrke.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy