Kontakt Andy
Bodil Cath

Bodil Cath foredrag

Bodil Cath drikker normalt aldrig , men efter det legendariske interview med Prins Henrik tog hun direkte tilbage til hotelbaren og bestilte en gin & tonic. Hun vidste godt, at hun havde fået sig et stort scoop, der ville få danskerne op af sofaerne, men hun vidste ikke, at det ville få så meget international omtale også. Hør Bodil Caths egen beretning om interviewet, om Bodil Caths specielle forhold til Prins Henrik og kongehuset. På sin umiskendelige sønderjyske dialekt fortæller hun om alle de oplevelser, livet som Cath har givet hende.

OM FOREDRAGET OG BODIL CATH
Hun indledte sin karriere som kriminalreporter, men blev med tiden synonym med kongestoffet, hvor Bodil Cath har en kæmpe royal viden, der nok kun overgås af kongefamilien selv. Ganske vist er Bodil Cath ikke selv adelig, men om ikke andet, er hun i hvert fald Danmarks helt egen ukronede dronning af hofreportager, der med adskillige års erfaring overstråler alle med sine observationer og indblik i hoffets historie. Hun har dækket alle de store royale begivenheder, barnedåb, fødselsdage, bryllupper og begravelser og har rejst kloden rundt i hælene på den kongelige familie.

Udover at skrive er Bodil Cath også en blændende fortæller, der elsker at berette om et spændende liv blandt kongelige og kendte.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy