Kontakt Andy

Brian Pedersen

Sympatiske, velsyngende og velspillende Brian Pedersen (kendt fra den populære duo Butterflies) kender opskriften på en succesrig pensionistfest: Dæmpet dinnermusik i behagelig lydstyrke og måske lidt skåleviser og et fællessangspotpourri.  Efter middagen bliver der spillet op til dans i et repertoire, der tilpasses publikum: Hits helt tilbage fra Gustav Winckler og Four Jacks over Johnny Reimar til de største KANDIS hits. Kan naturligvis også engageres med Henrik ”Fætter” Pedersen i Butterflies.
 
Brian Pedersen ynder at kalde sig selv  Brian “spillemand”, og det er nøjagtig hvad han er. En vaskeægte, glad spillemand, der med base i Nørre Alslev på Falster i over 30 år har turneret Danmark rundt enten som solomusiker på keyboard/sang eller sammen med fætteren Henrik på trommer i duoen Butterflies. Brian elsker sit job som spillemand, der spreder glæde med musik og sang til ethvert arrangement. Om arrangementet er stort eller småt – indstillingen er den samme. Med respekt for gæsterne, gør Brian Pedersen en dyd ud af at spille det repertoire, der passer til målgruppen.

Sammen med fætter Henik i duoen Butterflies har Brian Pedersen siden 2007 haft den store fornøjelse at være husorkester på Resort Van der Valk i Tyskland til Ørslev Rejsers ture, hvor 850 festglade gæster tager et weekendophold på det store resort. Det har givet duoen mulighed for at spille sammen med nogle af de største navne inden for dansk musik og underholdning som F.eks. Amin Jensen, Bamses Venner,  De Glade Sømænd, Jacob Haugaard, KANDIS, Rocking Ghosts, Sussi & Leo og mange mange flere.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy