Kontakt Andy

Caribic Steelband

Skal der være Caribisk fest, Hawaiifest, sommerfest eller lign. sørger Caribic Steelband for calypso, samba, cha-cha-cha og rumba i kendte numre som ”Brazil”, ”Jamaica” og ”Guantanamera” (Toms karameller!)
 
Uanset vejret skal det nok blive en varm oplevelse, når Caribic Steelband spiller op med en lang række kendte, inciterende rytmer på originale caribiske olietønder.
 
Olietønderne stammer fra Trinidad, hvor de er en central del af Trinidads karneval. Historisk er det nærmest på trods, at de tomme tønder blev et musikinstrument. Under slaveriet mødtes slaverne gerne til trommemusik, og for at bremse sammenholdet mellem slaverne, forbød de hvide godsejere al brug af trommer. Det lod slaverne sig ikke slå ud af – de fandt hurtigt alternativer, og de tomme olietønder viste sig at være mere end blot et rytmeinstrument. Med den rigtige behandling blev tønderne til et melodiinstrument med den kendte og specielle klang. I dag finder man steelbands overalt i Caribien. På Trinidad har man orkestre med op til 100 medlemmer, og de spiller alt fra den oprindelige calypso til store klassiske symfonier.
 
Caribic Steelband kan engageres med enten 2 eller 3 musikere.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy