Kontakt Andy

Carsten Bo

Carsten Bos sangskattekiste er stor og inkluderer bl.a. sangskatte som Bjørnen Vågner, Du kom med alt det der var dig, Livstræet, Avenuen, Papirsklip, Under stjernerne på himlen tilsat lidt KANDIS, John Mogensen og andet efter publikums smag. Nyn, syng og lad os hygge os.


Carsten Bo er en garvet musiker og underholder, der startede karrieren allerede som barnestjerne med flere grammofonplader (som de hed dengang tilbage i 70´erne) på samvittigheden. Da stemmen gik i overgang begyndte Carsten Bo som festmusiker sammen med forskellige dygtige musikere, og i midten af 80′ erne var Carsten Bo bl.a. med i “Klaus & Servants”. Siden 90´erne har Carsten Bo spillet både solo og sammen med Jon Kjærran i duoen “Carsten Bo & Jon”.
 
De senere år har Carsten Bo startet en solistkarriere ved siden af festmusiker-jobbet. Han startede således som barnestjerne, og nu er Carsten Bo “voksenstjerne”, når han optræder med populært underholdningsprogram på plejehjem, bosteder og i seniorklubber. De mange års erfaring kommer virkelig Carsten Bo – og publikum – til gavn. Repertoiret ligger ikke 100% fast for Carsten Bo sætter en ære i at indrette repertoiret efter publikum. Missionen for Carsten Bo er dog den samme uanset sted: At få folk til at synge, skabe en hyggelig stemning og gi’ publikum en fornøjelig stund. Repertoiret er 99% dansk og sammensættes bl.a. ud fra populære danske sange som:

Avenuen
Bjørnen vågner
Du kom med alt det der var dig
Du er min øjesten
Papirsklip og De smukke unge mennesker (Kim Larsen)
Under Stjernerne (Rasmus Seebach)
Susanne Birgitte og Hanne
Så længe jeg lever
Vera’s vinterven
Lidt KANDIS hits
Forårsdag (Anne Linnet)
Livstræet
Barndommens land
Mandalay
Kald det kærlighed

Er der stemning for et par Elvis hits som Can’t Help Falling In Love og Are You Lonesome Tonight, klarer Carsten Bo også det. Ofte kæder Carsten Bo de populære sange sammen med lidt fortælleringer om kunstnerne.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy