Kontakt Andy
Carsten Knudsen - musikalsk foredrag

Carsten Knudsen - musikalsk foredrag

I foredraget “En Nattergal kvidrer videre” fortæller Carsten Knudsen om sit liv og karriere herunder historien om De Nattergales succeshistorie. Carsten medbringer ukulele, guitar, didgeridoo plus hvad der ellers lige står fremme i øvelokalet og laver musikalske indslag undervejs.


Carsten Knudsen fortæller om sit liv og karriere, der starter helt tilbage fra dengang, han øvede han med sit første band ude i laden mellem halmballerne i sit barndomshjem. Der er selvfølgelig også fortællingen om De Nattergale, hvor tre drengerøve i starten kørte rundt i en Mazda med anhængertræk og trailer og efterhånden endte med, at deres grej blev kørt rundt til store shows i landets kulturhuse. Carsten Knudsen fortæller også om rollefordeling i De Nattergale både på og bag scenen, og om hvordan bandets medlemmer drog fordel af hinandens egenskaber.

Carsten Knudsen har som musiker og komponist hele karrieren søgt udfordringer og lært nye instrumenter og nye stilarter at kende. Undervejs i foredraget giver Carsten Knudsen masser af musikalske eksempler og beviser også, at han mestrer et væld af forskellige instrumenter (sækkepiben lader Carsten dog blive hjemme – den blev han aldrig helt dus med). Måske får et publikum et kort kursus i at blæse på den australske didgeridoo og sikkert er det, at ukulelen og guitaren vil blive brugt til sjove og poetiske musikalske indslag.

Carsten Knudsen fortæller også om sit behov for at flytte sig ud af komfortzonen for derved at udvikle talentet og for ikke at stivne i et udtryk. Den personlige udvikling berører Carsten også, og han fortæller om, hvordan han på et tidspunkt voksede fra at være en hæmmet person med mindreværd, til at være en som tør stå frem som selvstændig artist.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy