Kontakt Andy

Charlotte Emmery - musikalsk foredrag

Lektor, forfatter, guide og syngepige Charlotte Emmery m. pianist i forrygende morsomt musikalsk foredrag om Charlottes rejse fra græsk landsbyskole til Bakkens Hvile. Masser af fællessangsvenlige viser. ADVARSEL: Ikke et kedeligt foredrag – risiko for at komme i godt humør!


Titlen på Charlotte Emmerys muntre musikalske foredrag er “Mellem fjer og strømpebånd – en syngepiges bekendelser”. Og der er masser af sjove bekendelser, historier og anekdoter i dette farverige, musikalske og livsbekræftendee showforedrag om mænd, mennesker og livet på de skrå brædder

Måske du har mødt Charlotte Emmery sammen med veninden Elsebeth Iver i syngepigeduoen “Den Lille Forskel”. Det kan også være, at du har oplevet Chalotte i en forrygende underholdning som syngepige med pianist. I dette foredrag fortæller hun både om livet som syngepige, men også om livet som lektor, forfatter og guide. Der skal et stort visitkort til at indeholde alle de titler, som Charlotte besidder. Hvordan hun han fået alle de titler, vil hun fortælle og synge om i det morsomme og musikalske foredrag om at rejse fra en græsk landsbyskole til Bakkens Hvile og om at synge sin morfars vovede viser Marinus og Missekatten

Publikum bliver også indviet i oplevelsen med at guide og synge for en af verdens rigeste mænd. Og hør de sjove, pinlige, pikante og til tider sentimentale anekdoter fra et alsidigt liv. Eller se og føl på kostumer kreeret af en Kgl. Hofleverandør og få svar på, hvorfor pailletter og fjer er bedre end en pensionsopsparing. Genhør og syng med på de gode, gamle viser og gå hjem i godt humør. Der er fare for høj underholdningsværdi.

Dette musikalske foredrag foregår sammen med en pianist.. Velegnet til klubber, foreninger, forsamlinger og alle, der har mod på en humoristisk og livgivende oplevelse….

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy