Kontakt Andy

Christian Eugen-Olsen

Få ved så meget om, hvorledes hoffet virker, som Christian Eugen-Olsen. Han har ikke læst sig til det: Christian Eugen-Olsen har været der! I sit virke som ceremonimester har Christian Eugen-Olsen bl.a. stået for Prins Joachim og Prinsesse Alexandras bryllup, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary’s brullyp, Dronning Margrethes 60 års fødselsdag og Dronning Ingrids begravelse.

I det spændende foredrag “Hvorledes virker hoffet”, fortæller Christian Eugen-Olsen levende om, hvordan man arbejder ved hoffet samt alle historierne, der knytter sig hertil samt naturligvis regentens virke og hoffets organisation. Christian Eugen-Olsen fortæller også om rollen som ceremonimester, og hvad denne rolle indebærer. Herunder ansvaret for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangere officielle festligheder, samt planlægning af rejser for de kongelige i ind- og udland.

Med Christian Eugen-Olsens store indsigt og evne til at formidle og kommunikere med lune, viden og humor venter der tilhørerne et interessant foredrag.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy