Kontakt Andy

Cirkus Trapez - Open Air Cirkus

Det populære Cirkus Trapez kan engageres med deres hyggelige udendørs cirkus i en speciel forestilling tilpasset landets plejehjem og bosteder. I 2020-2023 har Cirkus Trapez sikret cirkusstemning ved en lang række plejehjem. I 2024 er de dygtige artister og dyr i Cirkus Trapez igen på turné.

Forestillingen er ny, men konceptet er som tidligere: Cirkus Trapez sørger for en speciel cirkusforestilling målrettet beboere på plejehjem, bosteder o.lign. Der medbringes komplet udstyr til forestillingen og cirkus behøver blot et plant areal på min. 8 x 8 meter (græs, fliser eller asfalt) og stikkontaktstrøm. Der er tænkt på det hele, selv gratis popcorn til publikum.

Cirkus Trapez’ grundlæggere, Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky har igen i år sammensat en festlig forestilling med 4 artister og dyr. I forestillingen er der ægte cirkus nostalgi med dyr (ponyer, ged, etc.), akrobatik, jonglering og godt humør. Naturligvis bliver der efter forestillingen mulighed for at hilse på de medvirkende (og måske spiser geden et par popcorn, hvis den bliver budt!)

Isabella og Bernhard har begge livslang erfaring fra cirkusverdenen, og faktisk kan Isabellas cirkusblod spores hele 6 generationer tilbage. Hele deres liv har været, og er stadig, med cirkus som det store omdrejningspunkt. De sidste 3 år har Isabella og Bernhard oplevet en hel speciel glæde ved at optræde ved plejehjem. Om det er cirkus i et stort telt med et stort publikum eller Open Air Cirkus ved et plejehjem med et mindre publikum er missionen den samme: At glæde og fornøje!

Mine damer og herrer, højtærede publikum: Ta´godt imod …. CIRKUS TRAPEZ!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy