Kontakt Andy

CLAUS PRIES

Du kender Claus Pries fra programmer som DK4’s “Syng med og tip et hit”, Dansktoppen, Giro 413 mv. Live byder Claus på en nærværende og professionel optræden med sange fra den danske sangskat, dansktopsange fra før og nu samt Grand Prix-hits fra dens velmagtsdage.

Det er ikke en pludselig indskydelse, at Claus Pries tager ud at optræder: Siden han var en lille dreng, har han drømt om at komme til at underholde med sin sang. Claus har i den grad kæmpet for at forfølge drømmen blandt med deltagelse i diverse talentshow: Som 14-årig kom Claus til finalen i Se & Hørs Talentkonkurrence. Senere blev det til medvirken i TV3’s “Tæl til 3”, hvor Claus’ helt store drøm om at synge sammen med Keld og Hilda Heick gik i opfyldelse. I 2015 medvirkede Claus Pries i “Dansktoptalent på DK4” med sangen “Som en sommervind”. Det gav for alvor Claus Pries medvind til at gøre endnu mere ved drømmen, og så begyndte han at udgive CD’er.

I dag kan du bl.a. se og høre Claus, når han medvirker i DK4’s “Dansktoppen” og “Tip et Hit & Syng Med”. Og nå ja, du kan også møde ham, når han optræder rundt omkring, for drømmen er gået i opfyldelse: I dag er der bud efter Claus Pries til arrangementer bl.a. på plejehjem, seniorklubber og på bosteder.

En optræden med Claus Pries byder på et fornøjeligt mix af kendte toner som Forelsket i København, Vi skal gå hånd i hånd, Sol sol kom igen, Regndråber drypper i mit hår, Så længe jeg lever til nogle af Claus Pries’ egne dansktophits.isten over Ann-Mette Elten’s succeser er lang. Hjem til Århus sammen med På Slaget 12 er for længst er blevet en evergreen, og senere er meget andet kommet til.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy