Kontakt Andy

Daimi

Daimi sætter sin hat som hun vil i det musikalske foredrag, der indeholder sange fra en lang karriere og  masser af anekdoter fra en imponerende karriere med over 50 år i showbizz.

Daimi Gentle er født 1. januar 1944 i København som Daimi Augusta Larsen. Daimi debuterede i 1961 i en talentkonkurrence i TV-udsendelsen Vi Unge med ‘Travellin Light’ som hun sang til eget guitar-akkompagnement. Her lagde man mærke til hendes charmerende udstråling, så allerede året efter turnerede hun rundt i landet med den engelske gruppe The Phantoms, inden hun i 1964 blev fastansat som sangerinde i Jørn Grauengaards orkester.

Daimi var i en periode tilknyttet Stig Lommer som Lommerpige på ABC-Scenen, og så gik det videre til Cirkusrevyen 1967, hvor hun bl.a. optrådte sammen med Dirch Passer i duetten ‘Hvem har du kysset i din gadedør?’

På film har Daimi haft hovedroller i bl.a. ‘Jeg er sgu min egen’ (1967), og ‘Det var en lørdag aften’ (1968). I teatersammenhæng er det bl.a. blevet til titelroller i ‘Pippi Langstrømpe’ og ‘Annie Get Your Gun’, og siden 1975 har Daimi været fast ansat på Jytte Abildstrøms Teater på Riddersalen, hvor hun bl.a. har spillet tante Clara i Gustav Wieds ‘Skærmydsler’.

Derudover har Daimi udgivet en lang række plader, ligesom hun har optrådt på utallige jazzfestivaler og forskellige musikscener bl.a. med Kansas City Stompers 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy