Kontakt Andy

Danmarks bedste benny

Når den professionelle entertainer Daniel Dimitrijevic indtager lokalet i rollen som Danmarks Bedste Benny, stiger humørbarometeret fra 0 til 100 på nul komma fem! Med stemme, mimik, gestik, små hop, for korte bukser, gule strømper og et fjollet grin rammer Daniel legendariske Benny fra ikoniske Olsen Banden lige på kornet.

Når Danmarks Bedste Benny strør om sig med friske kommentarer, vittigheder og de velkendte Benny replikker, er det svært ikke at trække på smilebåndet og mindes de mange sjove stunder med Olsen Banden filmene, der i den grad er blevet en del af den danske folkesjæl. 

I showet med Danmarks Bedste Benny er der også masser af festlige danske syng-med toner. Sang-valget rammer lige ind i det danske, festlige og folkelige, som Olsen Banden i den grad også repræsenterer: Publikum er velkommen til at synge med (og man kan slet ikke lade være), når Benny synger for på ikoniske danske hits som Eviva Espana, Susanne Birgitte og Hanne, To men’sker på en strand, Sidder på et værtshus, Ensom dame 40 år, Så længe jeg lever, Karl Herman og jeg, Haveje, Jeg ringer på fredag, Nina kære Nina, Sommer og sol, Ta’ med ud og fisk og mange flere.

Uanset lejligheden er Danmarks Bedste Benny klar til at skabe en fest. Med mange års erfaring som entertainer tilpasses optrædenen, så den passer lige nøjagtigt til jeres publikum og sted. Selvfølgelig tager Benny efter optrædenen en tur rundt blandt publikum, hvis der er nogle, der lige skal have taget en selfie.

Man får lyst til at sige ”Skidegodt, Benny”, når man har oplevet Danmarks Bedste Benny. Og vi garanterer, at publikum går hjem med et smil på læben.

 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy