Kontakt Andy

DanskPOPPEN

Det er dansk, og det er festligt, når DanskPOPPEN underholder! De professionelle musikere Luise Føns (sang) og Anders Haaber (tangenter og sang) har sammensat en perlerække af hits hentet fra Dansktoppen og Dansk Melodi Grand Prix og mixet dem til en sand humør-cocktail af sange. Om det er på plejehjemmet, seniorklubben eller på bostedet, vil DanskPOPPEN således være et sikkert bud på underholdning til det næste arrangement.

Fra Dansk Melodi Grand er der sange som Vi maler byen rød, Boom Boom, Hip hurra det’ min fødselsdag, Danse i måneskin, To lys på et bord, Krøller eller ej, Det´lige det, Angelique, Kloden drejer, Dansevise, Under stjernerne på himlen, Sku´ du spørg fra no’en, Disco Tango, etc.

Fra Dansktoppen eller snarere dansk pop musik er DanskPOPPENs repertoire utroligt varieret, og de sammensætter med sikker hånd efter publikums smag. For at give en idé om spændvidden i DanskPOPPENs store repertoire følger her en række sange: Flower Power Tøj, Himmelhunden, Tusind stykker (Anne Linnett), Lille fregnede Louise, Kære lille mormor, Hvor skal vi sove i nat, Eviva Espana, Sikken Fest, Rør ved mig, Vimmersvej, To men’sker på en strand, Smilende Sussi, Du burde købe dig en tyrolerhat, Knaldrøde gummibåd, En lille ring af guld, Ensom dame 40 år, Gid du var i Skanderborg, Se Venedig og dø, Jeg ringer på fredag OG SÅ VIDERE!

Der er dømt fest, når DanskPOPPEN underholder, og det er tilladt at synge med (ja, det svært at lade være!). Skal der være fest, stemning og højt humør, så skal der sendes bud efter DanskPOPPEN.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy