Kontakt Andy

De 3 Kgl. Tenorer

Skal det være med stil og smil, er De 3 Tenorer fra Det Kgl. Teater og pianist det helt oplagte valg. Her er fornøjelig underholdning med opera, operette, musicals og kendte, danske evergreens.

Underholdningen skal være perfekt, og samtidigt kalde på varmen i sindet. Hvad kan da være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når De 3 Kgl. Tenorer står for underholdningen.

Tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen, med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 3 dygtige kgl. sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy