Kontakt Andy

De Lystige Sømænd

Med et væld af kendte danske sømandssange, stærke sangstemmer, flot harmonikaspil, glimt i øjet, sjove kommentarer og muntre optrin begejstrer De Lystige Sømænd og garanterer, at ethvert arrangement er sikret Solskin ombord (uanset vejrudsigten)! 

Hele Danmark kunne synge med, da De Lystige Sømænd indtog scenen til audition på ”Danmark har talent” på TV2. Trods rosende kommentarer fra dommerpanelet, hvor Peter Frødin begejstret udtalte ”jeg giver én af de største ja´er, jeg nogensinde har sagt – jeg er på toppen!”, så opnåede De Lystige Sømænd kun ja-stemmer fra halvdelen af dommerpanelet. Det har dog ikke ødelagt humøret hos de glade, velsyngende sømænd, der turnerer hele Danmark rundt festlig, folkelig og fornøjelig musikalsk underholdning.

Alle medlemmerne i De Lystige Sømænd har en forkærlighed for gamle sømandsviser og  under ledelse af kapelmester og harmonikaspiller Vagn Egon Jørgensen er de klar til at synge smilet frem under mottoet ”Glæde, humør, latter og en lille én til ganen – De Lystige Sømænd går foran med fanen”.

Med smittende glæde og entusiasme synger De Lystige Sømænd kendte sange som Jeg har en ven, en rigtig sejler, Den er fin med kompasset, Fra Halifax til Spanien, Susanne, Birgitte og Hanne,  Det var på Capri, En Sømand elsker havets blå, Nordsøbølger, Mandalay, En sømand har sin enegang, Der går altid både tilbage, Fiskerpigens sang, Så længe skuden kan gå, Hils fra mig derhjemme og Solskin ombord. Sangene krydres med små kommentarer og optrin – og publikum får lov at synge med (de kan slet ikke lade være!).

De Lystige Sømænd - kendt fra "Danmark har talent"

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy