Kontakt Andy
Lystige sømænd

De lystige sømænd - Jul til søs

Julefrokost og sømandsviser passer lige så godt sammen som sild og snaps til en dansk julefrokost! Skal julefrokosten på jeres plejehjem, bosted eller seniorklub krydres med et underholdningsindslag med 3 velsyngende og festlige sømænd, så skal I sende bud efter De lystige sømænd. Under mottoet ”Glæde, humør, latter og en lille én til ganen” indtager De Lystige Sømænd lokalet og med sømandssange og julesange gør de julefrokosten eller julearrangementet endnu mere festligt.

Med smittende glæde og entusiasme begejstrer De Lystige Sømænd med et væld af kendte sømandssange, stærke sangstemmer, flot harmonikaspil, glimt i øjet, sjove kommentarer og muntre optrin. Med titler som Jeg har en ven, en rigtig sejler, Den er fin med kompasset, Fra Halifax til Spanien, En Sømand elsker havets blå, Der går altid både tilbage, Nordsøbølger, En sømand har sin enegang og Mandalay er ethvert arrangementet sikret Solskin ombord (uanset vejrudsigten)!

Når De lystige sømænd optræder med deres ”Jul til søs” program, er det ikke våren, men julen, der går gennem Nyhavn: Sømændene inkluderer nemlig også julesange i deres repertoire. Således kan publikum nynne og synge med på populære, kendte, danske julesange som Rudolf med den røde tud, Bjældeklang, Jeg så julemanden kysse mor, Du kære gamle julemand og På loftet sidder nissen med sin julegrød.

Sikkert og vist er det, at De Lystige Sømænd til fulde lever op til udsagnet om, at ”alle sømænd er glade for piger” og syngende til publikum leder de efter Susanne, Birgitte og Hanne eller Anne Mari, der naturligvis også skal ønskes en god jul!   

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy