Kontakt Andy

Dorthe Kollo & Klaus Strand-Holm

DORTHE & KLAUS lyder måske som navnet på 2 deltagere i børnenes MGP, men når vi oplyser efternavnene Kollo og Strand-Holm ved alle, at der er tale om 2 af Danmarks mest populære underholdere igennem en menneskealder. Dorthe Kollo har for længst passeret 60 års jubilæet for sin debut som kun 8-årig og Klaus Strand-Holm nærmer sig de 60 år som underholder og musiker.

Dorthe Kollo og Klaus Strand-Holm har hver især haft en imponerende flot karriere. Hvor Klaus siden Klaus & Servants gennembruddet i starten af 70´erne har hørt til danskernes danseeorkester-darlings, har Dorthe Kollo haft en beundringsværdig karriere i både Danmark og Tyskland: I begge lande har hun i mange år hørt til Toppen af Poppen.

En optræden med Dorthe Kollo & Klaus Strand-Holm byder på en sand kavalkade af hits: Naturligvis er der Kollo hits som Gid du var i Skanderborg, Greven fra Luxembourg og Velkommen til Verden, mens Klaus synger Klaus & Servants hits som Bank tre gange og Herstedvester. Klaus´evne til at tilpasse repertoiret lige nøjagtigt til det publikum, han spiller for, kommer naturligvis også seniorpublikummet til gode: Der bliver på den måde masser af kendte slagere, hits og evergreens (og julesange i december) i Dorthe og Klaus’ repertoire, der leveres med stor veloplagthed og professionalisme.

 
 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy