Kontakt Andy
Erik Grip

Erik Grip

Erik Grip er beviset på, at visesang langt fra er en stillestående oplevelse. Med stort nærvær og viser som ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Du kom med alt det, der var dig” og ”Velkommen i den grønne lund” tryllebindes publikum. Erik Grip er ud af en familie med mange søfolk og brave nordmænd, og fra den kant er der mange røverhistorier. Sangene bliver således suppleret af humoristiske anekdoter og røverhistorier.

Det helt store folkelige gennembrud kom med sangen ”Velkommen i den grønne lund” i 1983. Sangen der var med til at fejre Grundtvigs 200 års fødselsdag, og som nær sagt naturligvis har medført et væld af tæt pakkede kirker, når Erik Grip giver sit bud på ”Eksistens og kærlighed”.
”Kom igen på søndag. Dér er der bedre plads”, siger Erik Grip gerne ved den slags koncerter.

Det er dog ikke kun Grundtvigsangen der har gjort Erik Grip til folkeeje i den mere end 50 år lange karriere på den danske musikscene. En koncert med Erik Grip i dag er dog ikke helt den samme som sidst. Sangene er der men i dag er en koncert også fuld af humoristiske anekdoter. ”..der er gået helt Niels Hausgaard i den” skrev en anmelder.

Om det er kro, kirke, koncertsale eller i senior-klubben. Erik Grip er still going strong uden hat, paryk eller blå briller. Engageret underholdning på højt niveau.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy