Kontakt Andy
Fede Finn & Funny Boyz JUL

Fede Finn & Funny Boyz JUL

Jul med Fede Finn & Funny Boyz er det oplagte valg af underholdning, hvis der skal være julestemning og fest. Her er festlige julesange som Rudolf med den røde tud, Jeg så julemanden kysse mor, Rockin´ Around the Christmas Tree og de 2 Fede Finn julehits Julesne og Godter (med speciel tekst til Kærligheden brænder) og Du´min sukkerknald, du skal med til julebal, der en fordanskning af den populære My Boy Lollipop.

Til arrangementer på plejehjem og i seniorklubber kommer Fede Finn med en trio besætning bestående af Fede Finn himself (Lennart Johannesen), Torben Eilersen og den tidligere sprechstallmeister i Cirkus Benneweis og nu sangerinde i Fede Finn & Funny Boyz: Judy Glosted.

Fede Finn byder naturligvis også op til fællessang, når bandet fortolker danske hits som Se Venedig og dø, Haveje, Hvem har du kysset i din gadedør, Ta’ med ud og fisk, Avenuen, etc. Måske får publikum også en smagsprøve på Fede Finn hits som Janni Ree, Hansi Boy, Texas Gule Rose og Jeg er en glad lille cowboy.

Med stor erfaring tilpasser Fede Finn repertoiret til ethvert arrrangement. Det hele bliver afleveret med højt humør, stort nærvær med den velsyngende, charmerende julegodte Judy Glosted i midten flankeret af de muntre julemusikanter Lennart og Torben.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy