Kontakt Andy
Finn Nørbygaard foredrag

Finn Nørbygaard foredrag

”Godt vi blev ældre…” er titlen på FINN NØRBYGAARDs foredrag målrettet seniorer. Med udgangspunkt i Finn Nørbygaards begivenhedsrige liv (hvor han nu selv er trådt ind i senior-alderen), leverer Nørbygaard et underholdende foredrag, der byder på både grin og refleksion.

På baggrund af Finn Nørbygaards bog ”Mine 12 veje til liv” fortæller han om, at seniorlivet ofte giver adgang til et væld af følelser som tidligere har ”ligget på lager”. Overgangen fra et arbejdsliv til et liv som pensionist åbner for mange op for en energiomlægning. Nemlig et skifte fra præstation til refleksion. Og deraf indsigt. Et nedsat og forandret livstempo afføder for mange en overraskende følelse, nemlig følelsen af taknemmelighed. At man ikke i nævneværdig grad har haft denne følelse tidligere skyldes ikke utaknemmelighed, men at vi først nu har plads til at mærke efter. Taknemmelighed kræver ro for at kunne fylde i vores krop.

Taknemmelighed er blot én af de følelser, der melder sig hos seniorer. Nørbygaard fortæller også om nogle af de mange andre ”nye” følelser, som kan blive vakt til live i seniorlivet.

I seniorlivet gælder det også mere end nogensinde, at uden humor går det slet ikke! En rød tråd igennem hele foredraget er da også, at noget at det mest livgivende i menneskelivet er humor. Evnen til reflektere over livets ”ups and downs” set fra en humoristisk vinkel, besidder Finn Nørbygaard, og han fortæller åbent og humoristisk om berømmelsens for– og bagsider, om succeserne og fiaskoerne, og mon ikke Stein Bagger og IT Factorys kollaps også får et par ord med på vejen?

 
 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy