Kontakt Andy

Finn Ziegler Jam

Med Peter Jessen i front på violin og 2 kompetente musikalske lege-kammerater som backing leveres en swingende koncert udført i en dejlig afslappet Finn Ziegler/ Svend Asmussen stil. Her er fortolkninger af den danske og nordiske sangskat og masser af amerikanske evergreens. Nyd koncerten eller tag en svingom til swingende toner som ”On the Sunny Side of The Street”, ”Spurven sidder stum bag kvist”, ”Den blå anemone”, ”I Can´t Give You Anything But Love”, ”Smile” og naturligvis ”June Night”.
 
Finn Ziegler Jam er en kammerjazz trio som med sine swingende og udadvendte fremførelser af kendte jazzstandards og nordisk sangskat har gjort sig bemærket. Egentlig hed trioen Jessens Swing Trio, men da stil  og violinen som omdrejningspunkt var i Ziegler og Asmussen ånden, var det oplagt, at omdøbe trioens navn til Finn Ziegler Jam.
 
Finn Ziegler Jams kapelmester og frontfigur, Peter Jessen,  har haft et langt liv i musikkens tjeneste og har spillet i snart sagt alle genrer, som akkompagnement til kendte Dansktop solister i de glade 70`-ere, undervist på diverse musikskoler, højskoler og efterskoler for ikke at tale om masser af jazzsammenspil med mange af landets koryfæer. Da trioens koncept er kvalitet samt glad publikumskontakt, er Peter Jessens medspillende musikere nøje udvalgt .

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy