Kontakt Andy
Flemming Enevold

Flemming Enevold

Musicals, evergreens & underholdning fra 35 års teaterliv. Flemming Enevold synger et righoldigt og utroligt varieret repertoire med bl.a. Bordets glæder fra Farinelli, Det var Dorthe, det var Didrik, det var dejligt, Sange fra Sebastians musicals, Les Miserables, Phantom Of The Opera, Annas Ballader og et enkelt Elvis nummer.

Flemming Enevold synger et righoldigt og meget varieret repertoire med en perlerække af kendte numre der strækker sig over mange genrer. En optræden med Flemming Enevold består således af særligt udvalgte numre der har sammenhæng med Enevolds 35 års lange teaterliv. Der vil være smagsprøver fra de både danske og udenlandske og danske musicals som Flemming Enevold har medvirket i. 90% synges på dansk.

Repertoiret er inspireret af Flemming Enevolds mange koncerter med landets orkestre, fra den danske sangskat, fra et mangeårigt samarbejde med Sebastian og endelig fra Flemming Enevolds one man show ”Oplyst enevælde”

Fra repertoiret kan bl.a. nævnes:
”Bordets glæder” fra Farinelli
”Det var Dorthe, det var Didrik, det var dejligt”
”Så blidt til stede” og ”Kampsangen” fra Cyrano (Sebastian)
”I Danmark er jeg født” fra H. C. Andersen (Sebastian)
”Annas Ballader”
”Anthem” fra Chess
”Music of The Night” fra Lloyd Webbers Phantom of The Opera
”Himlens Gud” (Bring Him Home) fra Les Misérables
”Can´t Help Falling in Love”. Elvis´forrygende evergreen.

Flemming Enevold kæder numrene sammen med masser af anekdoter, spiller selv klaver til og medbringer desuden forindspillet musik.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy